SENIOR MC HAUGALAND
 
Et samlingspunkt for motorsykkelinteresserte
som har ,vil ha ,eller har hatt motorcycle og kjøreglede
og ønsker å dele gleden med likesinnede.
 
Meld deg inn i Senior MC Haugaland her her
 
Sørg for at SMCN har de rette opplysningene om deg!!

Avdeling Haugaland dekker Haugesund by og kommunene rundt, og grenser mot avd. Rogaland i sør, som dekker områdene rundt Stavanger, og avd. Vest i nord, som dekker områdene rundt Bergen. I januar 1994 ble det holdt et orienteringsmøte om SMCN for dem "over 35", som var nedre aldersgrense den gangen. Møtet samlet rundt 40 personer, og i mars 1994 ble SMC avd. Haugaland en realitet. Medlemstallet har variert gjennom årene, på samme måte som i resten av landet. De siste årene har avdelingen hatt et relativt stabilt antall medlemmer, rundt 70. Dette tallet dekker både menn og kvinner i ulik alder, både aktive og passive. Aldersgrensa for å bli med i Senior-MC ble i juni 2015 satt til 24 år, så nå kan vi si at ingen er for ung og ingen er heller for gammel til å bli medlem hos oss. Vi har passert de første 20 årene, og har funnet vår form, med koselige medlemsmøter, kjekke dagsturer og spennende helgeturer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen som medlem hos oss.

Vi treffes på Aksdal, på Biografen Cafe tirsdager kl 18 og søndager kl 16.Biografen Cafe ligger i Tysvær sentrum,helt inn til hovedårene for gjennomgangstrafikken på E39 og E134. Tidlig på våren kjører vi «avrustning»på Årabrotsbanen nord for Haugesund. Dagsturer og helgeturer kjøres i nydelige omgivelser i Ryfylke, Hardanger eller Sunnhordland. Noen langturer byr seg også i løpet av sesongen.

 

Er du MC–interessert, over 24 år og savner et fellesskap hvor miljø og samhold settes i høysetet, er SMCN avd. Haugaland klubben for deg.

 

Ta rev i seil
meld deg inn og hiv deg med oss
 Innmeldingsskjema finner du her
 
I tillegg til lokale aktiviteter, samlinger og turer blir du medlem av en landsomfattende klubb
med avdelinger over hele landet. Hvert år arrangeres et landstreff for SMC Norge, og vertskapsrollen rullerer mellom de ulike avdelingene.