Velkommen til årets Høsttreff på Hovden i Setesdal

Velkommen til årets Høsttreff på Hovden i Setesdal

Publisert av Unni Kjus den 13.02.24. Oppdatert 15.03.24.

Da er det er bare å melde deg på, krysse av i kalenderen og glede deg til årets Høsttreff på Hovden i Setesdal helgen 30. august til 1. september. Vi har fått reservert overnatting til 50 personer og vet allerede nå at det er mange som ønsker å ta turen. Så her er det bare å melde deg på snarest for å sikre deg rom.


Hovdestøylen byr på en unik beliggenhet sentralt i Hovden nær Hartevatnet og er en god destinasjon for nytelse og touring i hyggelige omgivelser. 

Om du vil kan du legge ut på en MC-tur på fine Setesdalsveier under treffet, nyte Badeland/Spa eller ta en topptur med sommerheisen opp til Storenos, hvor du kan nyte en kopp kaffe og utsikten i alle himmelretninger fra 1209 moh. 

 

Hovdestøylen har gitt oss en tilbudspris for 2 netter inkludert frokost, samt kokkens anbefalte 2 retters middag fredag og kokkens anbefalte 3 retters lørdag: enkeltrom (1 person) er kr. 3690.- / dobbeltrom (2 personer) kr. 5655.- 

 

Påmelding  til treffet kan du gjøre direkte til Hovdestøylen på e-post: post@hovdestoylen.com

Merk bestillingen «Senior MC-treff 30.08 - 1.9.24. og om du ønsker enkelt eller dobbeltrom. Husk også å oppgi eventuelle matallergier. 
Kopi av påmelding sendes også til treffarrangør på e-post: turogtreff.ost@seniormc.no

NB: Oppgi i påmeldingen hvilken lokalavdeling du tilhører.


Siste frist for bestilling er 31. mai.

(Merk vilkår for avbestilling: mer enn 30 dager før - ingen vederlag. Mellom 30 og 14 dager før arr. dato - 50% av avbestilt totalsum. Kortere enn 14 dager før arr. dato - 100% av avbestilt totalsum.) Ved sykdom rett før vil eventuelt din egen reiseforsikring og vilkår gjelde.

 

 

Program for Høsttreffet kommer nærmere treffet. Avdeling Øst vil kjøre fellestur fra Oslo til treffet for de som ønsker det. Andre deltagende avdelinger avtaler felleskjøring i egne avdelinger.

 

Hjertelig velkommen til ennå et supert Høsttreff sammen med avd. Øst!

 

Kontaktperson:

Unni Kjus tlf. 404 29 274

turogtreff.ost@seniormc.no