Sommertreff på Bøkevangen 31.mai - 2.juni

Sommertreff på Bøkevangen 31.mai - 2.juni

Publisert av Unni Kjus den 23.01.24. Oppdatert 11.04.24.

Bøkevangen er kjent og kjært for oss som har vært her på treff tidligere år, og vi gleder oss til å komme tilbake. Foruten hovedhuset som består av spisesal og salong, samt rom i Svalen, på Stabburet og i Loftstuen, vil vi også disponere hytter som danner rammen rundt det idylliske tunet på Bøkevangen.  

 

Vi arrangerer fellestur til sommertreffet på idylliske og morsomme MC-veier i Østfoldområdet. Det blir avgang fra Tyrigrava kl. 11 om du ønsker å bli med på fellesturen.


Bøkevangen ligger midt i smørøyet for mange flotte utflukter langs den BlåGrønne veien som krysser over til Sverige. Lørdagen blir det arrangert en fellestur langs herlige MC-veier til Grebbestad, hvor vi spiser lunch og med muligheter for et besøk på Systembolaget.

 

Vi holder en høy sosial faktor på treffet, og fredag ettermiddag/kveld tilbringer vi i stedets Lavo for grillkos og hyggelig samvær. Vi fyrer opp grillen, og det blir medbragt grillmat og drikke for hver enkelt deltager. 

Lørdag spiser vi felles frokost i hovedhusets spisesal, drar på MC-tur til Grebbestad og kommer tilbake til ettermiddagskos på tunet. Det er også mulighet for et friskt bad i nærliggende innsjø. Om kvelden blir det 3 retters middag i spisesalen og sosial hygge i salongen med åpen bar (øl, vin, mineralvann) til midnatt.

Søndagen avslutter vi med felles frokost, før vi beslutter hvem som vil kjøre med hvem på veien hjem etter nok et flott treff i SMC avdeling Øst sin regi.

 

Praktisk info og bindende påmelding:

Pris kr. 2.100.- pr. pers. som inkl. 2 overnattinger i dobbelt rom med frokost.

3 retters middag på lørdag - gi beskjed ved bestilling om du har mat-allergi.

Enkeltromstillegg kr. 175,- pr. døgn pr. pers.

Drikke til middag kommer i tillegg. 

 

Det er 6 hytter med bad hvorav 2 stk 2 sengs/1 sovesofa og 4 stk 4 sengs.

Stabburet har 3 dobbeltrom med bad.

Loftstuen har rom med bad og på Svalen deler 2 av rommene bad/toalett. Loftstuen og Svalen har 1 - 3 senger.

 

HUSK å ta med egen grillmat og drikke til «skinnbuksepilsen» og fredagskveldens grilling i Lavoen (det er matbutikk på veien etter festningen i Halden). Vi spanderer salater og grilltilbehør.

 

Bestilling av rom:

Gjøres direkte til Bøkevangen Gjestegård på e-post bokevangen@bokevangen.no

Merk bestillingen Senior MC «31.mai - 2. juni», og om du har spesielle ønsker for overnatting (rom/hytte), og antall personer i bestillingen, samt evt. matallergi.

Kopi av bestilling sendes til turogtreff.ost@seniormc.no

 

Treffansvarlig er Unni Kjus (for eventuelle spørsmål) tlf. 404 29 274 eller e-post turogtreff.ost@seniormc.no

 

Velkommen til en hyggelig treffhelg sammen med gode MC- venner.

Bilder fra vårt vellykkede sommertreff i 2023!