Julebrev 2023 Avd. Øst

Julebrev 2023 Avd. Øst

Publisert av Unni Kjus den 21.12.23. Oppdatert 12.01.24.
Hei igjen alle MC-venner!

Nå er 2023 på hell og vi kan se tilbake på et år med mange fine turer, treff og sosiale sammenkomster.

Vi startet året med temakveld hos Statens vegvesen hvor vi fikk se hvordan de overvåker trafikken her på Østlandet. I februar var det Quiz-kveld på Motorsenteret medinformasjon om kommende sesong. I tillegg har det vært temakvelder både hos AMD og Bullfighter.

Alle planlagte MC-turer ble avviklet med bra oppmøte takket være en godt forberedt turgruppe. Det ble kjørt turer i ØstfoldFinnskogen, Vestfold rundt og harrytur langs svenskekysten. Årets 17. mai-tur gikk til Granavolden Gjæstgiveri. 

Treffene våre har også i år vært en suksess. Først ut var Bøkevangen med samling i lavvoen for grilling og sosialt samvær på fredag. Lørdag var det felles MC-tur og felles middag i hovedhuset på kvelden.

Første uka i august arrangerte vi langtur med 4 og for noen, 5 overnattinger. Det var samling i Molde, med Vestlandet som reisemål. Veien gikk om Trollstigen til Stadt hotell ved Vanylvsfjorden. Fredag gikk turen om Måløy og Førde til Askvoll fjordhotell. Lørdag ble det Gaularfjellet og Kaupanger til Hemsedal. Søndag var det hjemreise, og heldigvis kom ikke uværet Hans før vi alle var vel hjemme.

I månedsskifte august/september ble Høsttreffet avviklet på Fagernes med over 40deltakere fra avdelingene Øst, Rogaland og Haugaland. Lørdagen var det mulighet for å være med på fellestur til Valdresflya og de som ønsket å se på gromme bilerkunne rusle rundt i Fagenes sentrum da det var motortreff i byen. Stor festmiddag med loddsalg på kvelden.

Grillkvelden i september ble som vanlig en fulltreffer med hyggelig sosialt samvær og god mat.

Årets klubbaktiviteter ble avsluttet med den tradisjonsrike Grøtkvelden på Motorsenteret.

Nå ser vi i styret frem mot sesongen 2024 sammen med hyggelige seniorer på turer og treff og ønsker alle en fredfull jul og et godt nytt år.

 

Vennlig hilsen
Ragnar Rødsand