Styreseminar i avd. Øst - 2024-kalendren

Styreseminar i avd. Øst - 2024-kalendren

Publisert av Unni Kjus den 03.11.23. Oppdatert 11.02.24.

Med 2023-aktiviteter godt i minne, startet vi dagen med full evaluering av temakvelder, turer- og treff og MC-turer. Kasserer/medlemsansvarlig Gro Seim t.v., tur-og treff-ansvarlig/webredaktør Unni Kjus, it-ansvarlig Per Morten Frogner, sekretær/bookingansvarlig Jorunn Kristiansen og leder/turleder Ragnar Rødsand hadde alle sine ansvarsområder satt for 23-gjennomgang og 24-planlegging på agendaen!

Litt selvskryt, så er vi et utmerket og velfungerende styre, hvor alle med hvert sitt ekspertise-område ivaretar alt til medlemmenes beste!

Alle temaene ble ubønnhørlig gjennomgått, positive og negative og tatt med til videre vurdering og som grunnlag for planlegging av 2024-kalenderen.

Og her er noe av det dere medlemmer kan glede dere til i 2024:

Det blir MC-dagsturer 5. mai, 9. juni, 28. juli, 18. august og 7. september. Vi har allerede hatt møte med Turledergruppa som er full av entusiasme og i gang med planlegging av MC-ruter og opplevelser underveis.

Sommertreff på Bøkevangen helgen 31. mai - 2. juni. Det arrangeres felleskjøring på fine MC-veier og Harrytur på fine svenske MC-veier. Påmelding åpner 15. januar, og mange venter allerede nå på å kunne reservere favoritthytta/rom som sist.

Landstreff 28. - 30. juni arrangeres av Avd. Rogaland på Sand i Ryfylke. Vi i Avd. Øst planlegger en fin fellestur med overnatting 27. juni. Påmelding og informasjon til fellesturen kommer senere, så følg med!

Våre eminente turgeneraler Bjørn Lund og Ragnar Rødsand er i full med å legge ruta til langtur med 4 overnattinger 7. - 11. august. Vi vil røpe at det blir sør-vest på kryss og tvers, da med kremen av flotte MC-veier som det er å by på. Puslespillet er imidlertid å samkjøre overnattinger underveis på vegen. Med siste års vellykkede Vestlandstur i minnet, er det flere som venter på påmelding, som vi vil starte med ved publisering på nyåret!

Høsttreffet 2024 blir på Hovdestøylen i Hovden 30. august - 1. september og er en fin møteplass for medlemmer på tvers av alle avdelinger. Hovden ligger fint til for herlige MC-turer til og fra ulike destinasjoner. Her er det reservert 50 plasser og påmeldingen starter 15. februar, så her blir det først til møllaprinsippet som gjelder!

Det blir sosiale aktiviteter som Grillkveld den 12. september og Grøtkveld den 5. desember 2024.

Temakvelder har vi tatt ut av kalenderen, men vi vil i stedet gjøre en hovedsatsing med tema "Sikker på veien". Dette er et prosjekt som vi vil jobbe med - det handler om å plukke rusten og dårlige uvaner av oss førere - erfarne eller uerfarne! Opplegget vil foregå på veier med ulik utfordring og vi vil bruke erfarne veiledere som jobber profesjonelt med kjøreopplæring! Vi starter med en infokveld på Motosenteret 18. april og bestemmer datoer for kjørekvelder når det nærmer seg.

Tirsdagskaffen på Motorsenteret vil fortsette som før, dette er et møtested og åpen kafé kl. 17-20 i Motorsenterets regi. Vær oppmerksom på at det kan være stengt i skoleferier.