Invitasjon og påmelding til landstreff 2021

societeten sommer

Senior MC avdeling Øst ønsker velkommen til landstreff 25.- 27. juni 2021 på Fefor Høifjellshotell ved Vinstra midt i hjertet av Gudbrandsdalen. 

Avdeling Øst inviterer til et landstreff med hyggelig sosialt samvær med nye og gamle MC-venner og mc-turer på varierte veier i spektakulær vakker natur. Vi vil bo i sjarmerende omgivelser på et hotell spekket med 120 års historie, herlig atmosfære og mange rariteter. Lokalt tilberedt mat vil bli en nytelse og levende musikk i godt selskap vil gjøre kveldene fullendt i godt selskap.

Da avdeling Øst har et sterkt ønske om at vi skal kunne gjennomføre årets landstreff under rådende korona-anbefalinger, er tidligere annonserte aktiviteter som Førerutviklingskurs i samarbeid med FUG avlyst. Vi ser at det ikke er ansvarlig å gjennomføre aktiviteter som tiltrekker et større antall mennesker enn det vanligvis vil være på et tradisjonelt landstreff. Det blir derfor et fredag-søndagstreff som tidligere år.

peisestue 2

Priser pr. person for helgen: dobbeltrom kr. 2480.- / enkeltrom kr. 3080.- inkl. frokost og middagsbuffet. Prisen inkluderer middagsbuffet fredag og lørdag, samt frokost lørdag og søndag. Tillegg for en enkel lunch lørdag for de som ikke skal ut på tur.

For å sikre deg plass kan du bestille direkte til hotellet på e-post:  ved å oppgi følgende informasjon: Senior MC-landstreff 25.- 27. juni 2021

  • For- og etternavn
  • Adresse
  • Tlf.nr
  • E-post
  • Enkeltrom eller Dobbeltrom

NB. Ved bestilling av dobbeltrom vennligst oppgi om du ønsker dobbeltseng eller 2 sengsrom. Hotellet ønsker kun en samlet bestilling pr. rom hvis 2 personer skal dele.

Du kan også bestille landstreff T-shirt kr.150 sammen med bookingen ved å oppgi navn, antall og størrelse (fra xs – 4xl).

Bindende påmelding til hotellet innen 1.mai, men bestill gjerne så snart som mulig om du ønsker å sikre deg ledig rom. Betaling skjer direkte til hotellet ved avreise. Hotellet har satt en  fleksibel avbestillingsmulighet, om det skulle oppstå koronarelaterte symptomer kort tid før ankomst til Fefor.

Kontaktinfo: Fefor Høifjellshotell - Lomsetervegen 25, 2640 Vinstra,  

Leder: Ragnar Rødsand tlf. 91346482 

Detajert program kommer nærmere landstreffet, da vi må ta hensyn til lokale korona-anbefalinger for tiden det gjelder.

Vi ser frem til et hyggelig landstreff sammen med medlemmer fra hele Senior MC Norge og ønsker dere hjertelig velkommen til Fefor Høifjellshotel i Peer Gynts rike!

 

 

Aktivitetskalender